Core Kversetiini 500
- Sisältää bromelaiinia paremman imeytyvyyden takaamiseksi
- Sisältää yhteistyössä vaikuttavaa C-vitamiinia
Tuotesuositukset
- Tuotekuvaus
- Ravintosisältö
- Kirjoita arvostelu
- Toimitus- ja maksutavat
Kversetiini C-vitamiinin ja bromelaiinin kanssa
Core Kversetiini 500 antaa sinulle 500 mg quercetiinia annosta kohden, yhdessä bromelaiinin ja C-vitamiinin kanssa parhaan vaikutuksen ja imeytymisen saavuttamiseksi. Kversetiini on saanut paljon huomiota viime vuosina ja on erityisen suosittu flunssakausina ja kevätaikaan. Paljon harjoittelevilla on lisäksi suurempi taipumus sairastua infektioihin heti harjoittelun jälkeen. Silloin voi olla erityisen kiinnostavaa tarjota keholle lisää antioksidantteja.
- Kversetiini bromelaiinin ja C-vitamiinin kanssa
- Luontaisia flavonoideja
- Optimaalinen yhdistelmä parhaan imeytymisen saavuttamiseksi
- C-vitamiini edistää normaalia immuunijärjestelmää
Mitä on quercetiini?
Kversetiini kuuluu flavonoidien ryhmään. Sitä esiintyy luontaisena väriaineena vihanneksissa, hedelmissä ja marjoissa, ja sitä on yleisesti sitrushedelmissä, sipulissa, lehtikaalissa, teessä ja punaisissa viinirypäleissä. Se antaa hedelmille niiden keltaisen värin. Core Kversetiini 500:ssä quercetiini on läsnä merkittävässä quercetiinidihydraatin muodossa, luonnollisena peräisin Sophora japonica -kasvista.
Vinkki! Yhdistä mielellään sinkkiin, joka edistää immuunijärjestelmän toimintaa!
C-vitamiinilla ja bromelaiinilla
Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi kversetiini tulisi nauttia yhdessä C-vitamiinin kanssa, joka toimii antioksidanttina ja edistää normaalia immuunijärjestelmää. Immuunijärjestelmä pyrkii pitämään kehon vastustuskykyisenä viruksia vastaan. Bromelaiini on entsyymi, joka auttaa ruuansulatusprosessissa ja yhdessä C-vitamiinin kanssa edistää quercetiinin optimaalista imeytymistä. Core Kversetiini 500 sisältää 100 mg C-vitamiinia ja 500 GDU bromelaiinia per kapseli parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi.
Mitä ovat flavonoidit?
Flavonoideja löytyy hedelmistä, marjoista ja vihanneksista, ja ne toimivat antioksidantteina. Syömällä runsaasti värikästä ja erityisesti keltaista ruokaa voi lisätä flavonoidien saantiaan.