Core Casein
- Korkea proteiinipitoisuus
- Vähälaktoosinen
Toinen vaihtoehto
- Tuotekuvaus
- Ravintosisältö
- Kirjoita arvostelu
- Toimitus- ja maksutavat
Herkullinen kaseiini hitaalla imeytymisellä
Core Casein sisältää maidon proteiinia, joka vapautuu hitaasti kehossa ja tarjoaa lihaksillesi proteiinia pidemmän ajan kuin esimerkiksi heraproteiini. Koska raaka-aine on täysin puhdasta, sen proteiinipitoisuus on korkea, vähintään 80-100 grammaa riippuen mausta. Core Casein on saatavilla useissa herkullisissa mauissa. Core Casein on laktoositon, sillä se sisältää lisättyä laktaasientsyymiä, jotta myös sinä, joka olet herkkä laktoosille, voit nauttia todella hyvänmakuisesta kaseiinista.
- Estää lihasten hajoamista
- Korkea proteiinipitoisuus
- Hidas kaseiiniproteiini
- Hyvä yöproteiini ja välipalaksi
- Laktoositon
Vinkki! Haluatko makeuttamattoman proteiinin ilman aromiaineita? Valitse tällöin Naturell-maku ilman makeutusta.
Taivaallisia makuja
Core Casein sisältää terveellisiä ainesosia, jotka tekevät mausta poikkeuksellisen yhdessä täyteläisen koostumuksen kanssa. Herkulliset kaseiinimakumme saavat veden kielelle!
Vanilja herkullinen vaniljan maku, helppo sekoittaa muiden ainesosien kanssa.
Suklaaunelma on täyteläinen ja rikas suklaan maku. Sisältää paloja suklaasta, hedelmästä tai kookoksesta.
Chocolate Bounty yhdistää suklaan ja kookoksen ihanaksi sinfoniaksi.
Mansikka tuo mieleen kesän iloiset päivät.
Raparperi/Vanilja on herkullinen kesäinen maku raparperin ja makean vaniljan ainutlaatuisessa yhdistelmässä.
Mango/Kookos on trooppinen maku, jossa makea ja raikas mango tapaa kookoksen.
Naturell on kuten nimestä voi päätellä, täysin luonnollinen.
Unelma puurossa, todella hyvää myös vain sekoitettuna pudingiksi!
- Johanna
Kaseiini on markkinoiden hitaimmin imeytyvä proteiini, mikä tekee siitä täydellisen välipalan tai viimeisen aterian ennen nukkumaanmenoa illalla, yöproteiinina. Korkea kylläisyyden tunne yhdessä hyvien ravintoarvojen ja vähäisen kalorimäärän kanssa on tehnyt kaseiinista monien kalorivajeessa harjoittelevien ja lihaskadon estämistä tavoittelevien treenaajien valinnan.
Mikä kaseiini on?
Kaseiini on maidon proteiini, joka muodostaa suurimman osan proteiinista. Kun syöt tai juot kaseiinia ja se lopulta saavuttaa mahalaukun, muodostuu geeli, mikä hidastaa kehon kykyä hajottaa sitä. Tämä tarkoittaa, että proteiinin aminohapot vapautuvat kehoon hitaammin kuin esimerkiksi heraproteiinin kohdalla. Tämä on positiivista niille, jotka haluavat tarjota lihaksilleen proteiinia pidemmän ajan ja estää lihasmassan hajoamisen. Kaseiinin ominaisuudet tekevät siitä kätevän lisän pitkien ateriavälien tai dieetin aikana tai juuri ennen nukkumaanmenoa illalla.
Mikä ero kaseiinilla ja heralla on?
Sekä kaseiini että hera ovat peräisin maidon proteiinista, josta 80 % on kaseiinia ja 20 % heraa. Molemmat kuuluvat yleisimpiin proteiinilajikkeisiin ja niillä on hieman erilaiset toiminnot. Heraproteiini imeytyy nopeammin kehoon, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon tarjota keholle proteiinia heti treenin jälkeen. Kaseiinilla on sen hitaan imeytymiskyvyn ansiosta muita hyödyllisiä käyttökohteita, kuten lihasten hajoamisen estäminen ja kehon proteiinitarpeen tyydyttäminen pidemmän ajan.
kaseiini estää lihasmassan hajoamista
Paljon treenaaville on erittäin tärkeää, että uni ja oikeanlainen ravinto toimivat kehon palautumisen kannalta kunnolla. Lihakset, joita olemme hajottaneet treenin aikana, rakentuvat tunnetusti levon ja oikeanlaisen ravinnon avulla. Kun otat kaseiinia ennen nukkumaanmenoa, se estää olemassa olevan lihasmassan hajoamisen ja tarjoaa keholle käytettävissä olevia rakennuspalikoita koko yön ajan.
Leivonta kaseiinilla
Erittäin suosittua on käyttää kaseiinia muussa kuin shakerissa juotavassa muodossa, eli tehdä siitä vanukasta tai moussea ja syödä sitä aamupuuron kanssa, välipalana herkullisten lisukkeiden kera tai iltapalaksi tuoreiden marjojen kanssa. Syy, miksi juuri kaseiinista voi tehdä moussea tai vanukasta, johtuu siitä, että tämä proteiinijauhe imee itseensä ja absorboi nestettä helpommin kuin heraproteiini.
Näin teet kaseiinifluffia
Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaseiinifluffin perusresepti on sama ja vaatii vain kaksi ainesosaa: kaseiinia ja nestettä (vesi, maito tai kasvipohjainen maito). Muista aloittaa pienellä määrällä nestettä (noin 0,5 desilitraa) tehdessäsi kaseiinifluffia tai -vanukasta ja lisätä nesteen määrää asteittain, riippuen siitä, millaisen koostumuksen haluat. Kaseiinifluffin voi valmistaa hieman eri tavoin:
Jos haluat todella kuohkean ja ilmavan kaseiinifluffin, suosittelemme käyttämään sähkövatkainta. Näin saat, kuten sanottu, paljon ilmaa sekaan ja nesteen määrästä riippuen kevyemmän koostumuksen kaseiinivälipalallesi. Jos sinulla on paljon aikaa, kannattaa kaseiinifluffi laittaa jääkaappiin noin tunniksi, jotta se hieman hyytyy ja varmistaa hyvän koostumuksen, mutta ennen kaikkea saadaan esille paremmat maut, kun se on saanut tekeytyä hetken.
Jos sinulla on kiire, voit yhtä hyvin sekoittaa kaseiinin ja nesteen suoraan kulhossa ja sekoittaa lusikalla. Yritä kuitenkin saada sekaan mahdollisimman paljon ilmaa, että saat enemmän volyymia välipalaasi.
Puuroa kaseiinivaahtokastikkeella
Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä haluat lisätä kaseiinivaahtoosi tai millä haluat sen täydentää. Valmista kulhollinen kaseiinivanukasta haluamassasi maussa samalla, kun keität aamupuuroasi, ja täytä sitten puuro kaseiinivaahtokastikkeella,täydellinen ja herkullinen aamiainen, joka pitää sinut kylläisenä pitkään. Jos haluat tehdä proteiinivanukkaastasi jälkiruuan tai vain hemmotella itseäsi, voit lisätä päälle hieman sokeritonta suklaata, maapähkinävoita, kookoshiutaleita tai hienonnettuja pähkinöitä. Tai miksi et maustaisi esimerkiksi vaniljakaseiinia sahramilla, suklaakaseiinia mintun makuisilla makeutustipoilla tai mantelilla!