
Core Green Tea
- Antioksidantit
- Erittäin tiivistetty
Tuotesuositukset
- Tuotekuvaus
- Ravintosisältö
- Kirjoita arvostelu
- Toimitus- ja maksutavat
Vihreä tee -uute
Diet Green Tea sisältää erittäin korkean pitoisuuden vihreän teen uutetta. Päiväannos sisältää 440 milligrammaa vihreä tee -uutetta aidosta Camellia sinensis -kasvista, standardoitu 50 % EGCG:ksi. Lisäksi siihen on lisätty 65 milligrammaa kofeiinia parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Käytä päivittäisenä ravintolisänä hyödyntääksesi vihreän teen ominaisuuksia tai osana tiukkaa ruokavaliota.
- Erittäin korkea pitoisuus vihreää teetä
- Sisältää EGCG:tä
- Lisätty kofeiini
Diet Green Tea EGCG:llä
Vihreän teen uutteesta on tullut hyvin suosittu ravintolisä sen ominaisuuksien vuoksi. Vihreä tee tulee teepensaasta, mutta se eroaa mustasta teestä siten, että se ei hapetu yhtä paljon valmistuksen aikana, vaan sitä käsitellään hienovaraisin menetelmin, jotka auttavat säilyttämään ravintoaineet paremmin. Vihreä tee sisältää vähemmän kofeiinia kuin musta tee, mutta sen sijaan siinä on polyfenoleja, jotka toimivat antioksidantteina, aminohappo teaniinia sekä EGCG:tä (Epigallokatekiinigallaatti).
EGCG on yleisin katekini teessä, erityisesti vihreässä teessä. EGCG:tä pidetään vihreän teen aktiivisena aineosana ja juuri tämän aineosan ansiosta vihreä tee on ollut esillä tutkimuksissa, joissa on tutkittu vihreän teen yhteyttä liikuntaan. Teaniini on glutamiini-aminohapon johdannainen ja se vaikuttaa osittain yhdessä kofeiinin kanssa. Teaniinilla on myös vaikutus vihreän teen makuun. Vihreä tee -uute sisältää näitä ravintoaineita tiivistetyssä muodossa ja se voi olla kätevä tapa hyödyntää vihreän teen ominaisuuksia ilman, että tarvitsee juoda suuria määriä vihreää teetä päivittäin.
Vihreän teen valmistus
Teelehdet poimitaan teepensaasta niiden kypsyttyä ja kuivataan ennen jauhamista. Vihreän teen valmistusprosessi tehdään joko paahtamalla teelehdet pannuissa, mikä estää hapettumisen alkamisen, tai pitämällä teelehdet höyryn alla heti keräämisen jälkeen. Musta tee hapettuu pidempään, mikä tekee lehdistä tummempia ja tee menettää osan ravintoaineistaan.